Novosti
Novosti | O nama | Kontakt | Linkovi | Želim se naručiti | Pitanja i odgovori
Novosti

Dermatološke usluge
Spolno prenosive bolesti


Dobro došli na web stranice Poliklinike za dermatovenerologiju, infektologiju i citologiju VIROGENAPLUS

Poliklinika VirogenaPlus privatna je zdravstvena ustanova, osnovana 2002 godine. Iz prostora u Barčićevoj 12 u Zagrebu, sredinom srpnja 2004. godine preselili smo na veću lokaciju, u Bužanovu 7, u neposrednu blizinu Kvaternikovog trga, te križanja Heinzelove i Zvonimirove ulice.

Na našim stranicama pročitajte informacije o dijagnostici i terapiji, znanstvenim spoznajama i novostima iz područja naše specijalnosti: dermatologije, venerologije (spolno prenosivih bolesti) i drugih zaraznih bolesti, te citologije.

Osnova je naše djelatnosti uz specijalističko liječenje kožnih i spolnih zaraznih bolesti, unaprjeđenje i čuvanje zdravlja pacijenata i njihovih parntera i obitelji, s osobitim naglaskom na seksualno i reproduktivno zdravlje spolno aktivnih muškaraca i žena tijekom cijelog života.

VirogenaPlus poliklinika je zdravstvena ustanova koja većinu dijagnostičkih postupaka i specijalističkog liječenja pacijenata rješava ambulantno, uz poželjnu narudžbu pacijenata u rezerviranim terminima za posjet, kako bismo očuvali diskreciju i pravo na čuvanje initime i identiteta naših pacijenata.

U našem laboratoriju možete , brzo i diskretno obaviti testiranja iz uzoraka krvi i obrisaka koja,uz ispostavu nalaza u roku 1-4 dana osobno u ruke, ili prema Vašem zahtjevu poštom, mailom, ili faksom.

Dr. med. Anka Dorić, spec, transfuziologije, voditeljica je laboratorijske dijagnostike i Savjetovališta Poliklinike VirogenaPlus

Od specijalističkih pregleda izdvajamo:

Dermatovenerološki pregledi
Dijagnostika i liječenje urogenitalnih infekcija i spolnoprenosivih bolesti: HPV infekcije, kondilomi, genitalni herpes, sifilis, gonoreja,
Brisevi sluznica i kože urogenitalnih,analnih i oralnih regija na klamidije, ureaplazme, mikoplazme, aerobne i anaerobne bakterije
HPV genotipizacija (humanog papilloma virusa) iz obriska – žene i muškarci
Herpes simplex virus 1, 2 - dokazivanje iz obrisaka
Psihosomatski pristup terapiji spolno prenosivih bolesti

Pacijentice i pacijenti, pojedinačno ili u paru, naručuju se za preglede ili konzultacije i pretrage telefonom, mailom ili osobno u vremenu od 09-17 sati radnim danom, ili subotom, prema dogovoru s liječnicom.

Stručnu savjetodavnu suradnju za naše klijente ostvarujemo s cijenjenim stručnjacima, raznih specijalnosti iz Hrvatske i inozemstva. Za obavljanje laboratorijskih pretraga po potrebi ugovorno surađujemo sa slijedećim zdravstvenim ustanovama: Medicinsko-biokemijskim laboratorijem Dr. Darije Breyer, Biokemijskim laboratorijem Dr. Branke Salzer, Mikrobiološkim laboratorijem Klinike za infektivne bolesti "Dr.Fran Mihaljević", Centrom za planiranje obitelji i reprodukcijsko zdravlje Klinike za ženske bolesti i porode KBC-Zagreb, Zavodom za patologiju Madicinskog fakulteta u Rijeci. Dijagnostiku i liječenje koje izlaze iz specijalnosti Poliklinike organiziramo prema potrebi i u dogovoru sa suradnim ustanovama u zemlji i inozemstvu.

NOVO U POLIKLINICI:

PAPA TEST + HPV PCR TEST + HPV GENOTIPIZACIJA

Jednim posjetom, uz stručno uzimanje briseva i pregled ginekologa Poliklinike, možete načiniti sve testove potrebne za prevenciju displastičnih promjena na vratu maternice (cerviksu).

Stručni kadar Poliklinike

Dr. med. Katarina Juniku-Nevolić, specijalistica dermatovenerologije
Ordinacija za dermatovenerologiju

Dr. med. Maja Grahovac liječnik suradnik, na specijalizaciji iz
dermatovenerologije

Dr. med. Anka Dorić, specijalist transfuziologije, savjetnik za
dijagnostiku krvlju i spolno prenosivih zaraznih bolesti

Željka Hruškar, dipl. ing biologije - Laboratorij za serološku i molekularnu dijagnostiku

Sabina Kisić, zdravstvenio-laboratorijski tehničar

Jasenka Keber - poslovna tajnica Poliklinike


Suradne ustanove

Poliklinika LABOR Centar Dr. Branka Salzer,
Poliklinika Vili, Zagreb
Poliklinika Eljuga, Zagreb
Poliklinika Dr Harni, Zagreb
Poliklinika Urocentar Zagreb
Poliklinika Prof. dr. Drinković, Zagreb
Poliklinika Intermedika, Zagreb
Poliklinika Simbex
Veći broj specijalističkih ordinacija iz dermatovenerologije, ginekologije i urologije